Vind goedkope vliegtickets naar
Praag


Vliegtickets Praag

Voordelige vluchten naar Praag

Vliegtickets Praag

Praag is de prachtige hoofdstad van Tsjechië die inmiddels vele bijnamen toebedacht is. De meest gebruikte bijnaam is de Gouden Stad, waarmee vooral de schoonheid van Praag eer aangedaan wordt. De aan de Moldau gelegen stad telt meer dan een miljoen inwoners die van Praag een moderne multiculturele stad maken. Je merkt dat in de stad niet alleen Tsjechen wonen maar er sprake is van een breed palet aan verschillende culturen. De gemiddelde Prager bestaat dan ook niet, al decennia lang is er hier sprake van een mix van etniciteiten. Zo is er in Praag al eeuwenlang sprake van een grote joodse gemeenschap, die vooral terug te vinden is in de wijk Josefov.

Praag is na de Fluwelen Revolutie één van de meest populaire steden in Europa geworden voor een stedentrip. Vanuit Europa maar ook van ver buiten de Europese grenzen komen jaarlijks miljoenen toeristen naar Praag. Inmiddels staat de stad hoog in de top tien van meest bezochte steden in Europa. Praag dankt haar populariteit vooral aan de statige bouwwerken uit vorig eeuwen, de bonte mix van architectuur en de toegankelijkheid van de stad. Praag is redelijk compact juist voor voetgangers prima te doen vanwege de vrij beperkte afstanden. De meeste bezienswaardigheden bevinden zich in een viertal wijken binnen het centrum van Praag: Staré Město (Oude Stad), Nové Město (Nieuwe Stad), Hradčany (de Burchtwijk) en het daarnaast gelegen Malá Strana.

Wie Praag eenmaal bezocht heeft zal beamen dat de stad haar titel “Gouden Stad” waard is. Niet voor niets keren veel van de toeristen een tweede keer terug naar Praha, zoals de stad in het Tsjechisch heet. Goedkope vliegtickets Praag boek je voordelig bij oranjevliegticket.nl.

 

Vergelijk alle goedkope vliegtickets Praag in een handig overzicht

Naar en vanaf Praag vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen. Bij ons vergelijk je alle goedkope vliegtickets van en naar Praag in een handig overzicht. Na het invullen van je zoekopdracht krijg je een overzicht van alle airlines die van en naar de stad Praag vliegen. Je kunt goedkope vliegtickets Praag boeken met onder andere Lufthansa, KLM, Emirates, Air France, United Airlines, TUI. Vanaf Amsterdam Airport vlieg je voordelig naar meer dan 100 bestemmingen, zoals Sydney, Londen, Lissabon, New York, Valencia, Kos, Madeira, ect.

 

Karelsbrug in Praag

Eén van de hoogtepunten van Praag is de Karelsbrug, in het Tsjechisch “Karlův most”. De 520 meter lange brug ligt over de Moldau. De bijna zeven eeuwen oude brug verbindt de Oude Stad met de wijk Malá Strana. Als je een fotoreportage van Praag ziet dan is het vrijwel onmogelijk dat deze brug er niet op voorkomt. Wat deze brug uniek maakt zijn de dertig standbeelden waar heiligen op afgebeeld staan. Als je mooie foto’s van de brug wilt maken zonder al te veel mensen erop dan zul je vroeg uit de veren moeten. Overdag is het altijd druk op de Karelsbrug. Zelfs op dagen met slecht weer zie je nog voldoende mensen op de brug lopen. Naast veel toeristen vind je op de Karelsbrug ook kunstenaars die hun waren aan de man hopen te brengen. Voor mensen met enige interesse in foto’s en fotografie is het een aanrader om toch eens een kijkje te nemen bij een kraampje met foto’s. Ongetwijfeld dat je er prachtige foto’s ziet van de Karelsbrug die bij een opkomende zon deels in nevel gehuld is. Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal goedkope vliegtickets Praag.

 

Goedkope vliegtickets combineren met Hotel boeken

De Oranje Vliegtickets reisexperts houden ervan om het perfecte hotel voor je uit te zoeken. Zo kunnen we een hele reeks hotels voor je regelen zodat je tijdens je roadtrip elke dag opnieuw een fijne slaapplaats hebt, maar evengoed enkele nachtjes hotel voor je boeken wanneer jij op citytrip gaat. Hou je van charmante pensionnetjes of ga jij eerder voor het meest fancy hotel in town? Kies je een budgetoptie, of absolute luxe? Wat je voorkeur ook is, we zoeken voor de beste accommodatie. Ruime keuze uit alle types hotels: budgethotels, ketenhotels, vliegveldhotels, snelweghotels, onafhankelijke accomodaties, kleine familiehotels, designerhotels. Goedkope vliegtickets naar en goedkope hotel boek je eenvoudig op oranjevliegtickets.nl

 

Huurwagen boeken

Reizen met een huurwagen is net zo makkelijk als er eentje reserveren. Kies je data en locatie en boek eenvoudig je huurwagen via onze betrouwbare partner Sunny Cars. Met een ruim aanbod aan wagens in 120 landen en op 8.000 locaties vind je vast de perfecte ride. Je reist 100% zorgeloos, want je huurwagen is all-in en er zijn nooit extra kosten ter plaatse. Zo kan jij je volledig concentreren op je roadtrip!

Nog wat meer over Oranje Vliegtickets

Dit is waarom mensen Oranje Vliegtickets gebruiken als gratis vergelijker
om goedkope vluchten te zoeken

Boek de beste deals

We zoeken en vergelijken actuele prijzen van meer dan 1200 maatschappijen voor vluchten en hotels. Zo vind je altijd de goedkoopste vliegtickets Praag en beste reisdeals.

100% prijstransparantie
Hoe vaak je ook zoekt, je zoekacties hebben geen invloed op de prijzen die je vindt. We gebruiken geen cookies om prijzen aan te passen of te verhogen.
Betrouwbaar en gratis
Wij zijn geheel gratis in gebruik – geen verborgen kosten of vergoedingen – en we worden aanbevolen door door vele reisblogs en reistips websites.