Vind en vergelijk goedkope
vluchten naar Spanje

Vliegtickets Spanje

Vliegtickets Spanje

Spanje is het grootste land op het Iberisch schiereiland in het zuidwestelijke deel van Europa. Spanje is waarschijnlijk één van de populairste landen als het gaat om stedentrips. Wie wil er nu niet het Barcelona van Gaudi zien of zelf de schoonheid van Madrid aanschouwen. Mede hierdoor vertrekken er ieder jaar vele miljoenen toeristen naar de prachtige grote steden van Spanje. De populairste steden binnen Spanje zijn Barcelona, Madrid, Valencia, Malaga, Sevilla, Cordoba en Granada. Deze steden trekken ieder jaar de meeste bezoekers voor stedentrips naar het land toe. Naast de grote populaire steden zijn er in het land vele leuke kleinere steden die vinden die meer dan de moeite waard zijn. Denk hierbij aan Palma de Mallorca, Benidorm, San Sebastiaan, Calp, Santiago de Compostela, Toledo, Bilbao, Marbella, Alicante en Salamanca. Dit is slechts nog maar het tipje van de ijsberg van wat Spanje allemaal te bieden heeft. Het is daarom ook niet zo gek dat het land al jaren stevig in de top drie staat van populairste vakantiebestemmingen voor Nederlanders. Naast de vele prachtige steden zijn de verschillende Costa’s en de unieke eilanden die bij Spanje horen al jaren populaire vakantiebestemmingen binnen het land. Zo staat het eiland Ibiza al jaren bekend als het party eiland van Europa en zijn de Canarische eilanden al jaren een populaire zomerzon bestemming. Goedkope vliegtickets Spanje boek je eenvoudig op oranjevliegtickets.nl

 

Goedkope vliegtickets Spanje vergelijken en boeken

Barcelona is de stad met het meeste toeristische bezoek van Spanje. Er zijn veel bezienswaardigheden die met de architect Gaudi te maken hebben, zoals de Sagrada Familia en het park Güell. Ook zijn er in Barcelona interessante musea zoals het Picasso museum en het Miro museum. Landenweb heeft een aparte pagina gewijd aan Barcelona opgenomen. Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vliegtickets Spanje. Onze geweldige vergelijker van vliegtickets bij de beste vliegmaatschappijen van Nederland zijn wij bij de verschillende bedrijven uitgekozen tot het meest succesvolle partner. Het mooie van onze website Oranjevliegtickets.nl is dat u met een zoekopdracht direct de prijzen laadt van de door u aangevinkte aanbieders zoals TUI, Transavia of KLM ect.

 

Vluchten naar Spanje boeken bij Oranjevliegtickets.nl

Madrid is de hoofdstad van Spanje en een fascinerende stad om te bezoeken. Een bezoek aan Museo del Prado is een aanrader tijdens een stedentrip Madrid. Dit is één van de bekendste musea van Europa met een collectie van 8.600 schilderijen en dan zijn alle tekeningen, munten en medailles uit de collectie nog niet eens meegeteld. De werken van de grootste Spaanse schilders, zoals Diego Velázquez, hangen er. Bovendien kun je er ook werk vinden van schilders uit andere landen waaronder Jeroen Bosch, Rubens en Rembrandt. In Madrid kun je werkelijk op elke hoek van de straat heerlijk eten en dan gaat het vooral om tapas. Tapa betekent dekseltje en deze naam is afgeleid van het dekseltje op de glazen waarop de tapas ooit geserveerd werden. Het dekseltje op de glazen diende als beschermer tegen vliegen en andere insecten. Tapas eet je gewoon aan de bar met een lekker glaasje Spaanse wijn of een biertje erbij. Als je vliegtickets Spanje wil boeken is het vaak wel een kwestie van op tijd boeken. Naarmate de vertrekdatum in de buurt komt gaan de prijzen bijna altijd omhoog. Zeker voor het zomerseizoen kan het veel schelen of je wel of niet op tijd geboekt hebt.

Vliegtickets Barcelona

Barcelona

Catalaanse parel aan de Spaanse kust. Barcelona is één van de meest bruisende Spaanse steden gelegen aan de Middellandse Zeekust, de Costa Maresme. Het is de op één na grootste stad van Spanje en de hoofdstad van de autonome regio Catalonië.

Vliegtickets Madrid

Madrid

De Koninklijke stad van Spanje. Centraal in Spanje ligt de hoofdstad van het land: Madrid. Het is de grootste stad van Spanje en tevens één van de grootste steden van Europa. Madrid is binnen Spanje veruit de belangrijkste stad op cultureel, politiek en economisch gebied.

Vliegtickets Malaga

Malaga

Prachtige stad aan de Costa del Sol. Malaga in een grote stad in het zuidelijke deel van Spanje aan de Costa del Sol. Het is één van de populairste steden in Spanje voor een langdurige of korte stedentrip. De stad ligt ingesloten tussen de ‘Heuvels van Axarquía’. Uitstekende klimaat.

Malaga vanaf €96
Vliegtickets Ibiza

Ibiza

Levendige hoofdstad van het eiland Ibiza. Ibiza Stad, ook wel bekend als Ibiza, is de hoofdstad van het gelijknamige eiland Ibiza. De stad telt om en nabij de vijftigduizend inwoners. Ibiza Stad bestaat uit verschillende wijken die ieder hun eigen inwoners en publiek hebben.

Ibiza vanaf €89
Vliegtickets Valencia

Valencia

Verrassende stad aan de Costa del Azahar. Valencia is de derde stad van Spanje, na de hoofdstad Madrid en de onder Nederlanders zeer populaire stad Barcelona. Valencia is de hoofdstad van de gelijknamige provincie en regio. De stad telt officieel ruim achthonderdduizend inwoners.

Vliegtickets Mallorca

Mallorca

Is het grootste eiland behorend bij de Balearen in de Middellandse Zee voor de kust van Spanje. Mallorca kent verschillende duingebieden die door de voortdurende wind en de constante aanvoer van zand steeds van vorm veranderen waardoor het lijkt alsof ze permanent aan de wandel zijn.

Mallorca vanaf €188
Andere bestemmingen in Spanje
Vluchten naar

Vluchten naar

Toledo

Vanaf €109

Vluchten naar

Vluchten naar

Minorca

Vanaf €92

Vluchten naar

Vluchten naar

Granada

Vanaf €114

Reisinspiratie
Onze laatste reistips, deskundige weetjes en branch-inzichten om je reis onvergetelijk te maken

Nog wat meer over Oranje Vliegtickets

Dit is waarom mensen Oranje Vliegtickets gebruiken als gratis vergelijker
om goedkope vluchten te zoeken,

Boek de beste deals

We zoeken en vergelijken actuele prijzen van meer dan 1200 maatschappijen voor vluchten en hotels. Zo vind je altijd de goedkoopste vliegtickets Spanje en beste reisdeals.

100% prijstransparantie
Hoe vaak je ook zoekt, je zoekacties hebben geen invloed op de prijzen die je vindt. We gebruiken geen cookies om prijzen aan te passen of te verhogen.
Betrouwbaar en gratis
Wij zijn geheel gratis in gebruik – geen verborgen kosten of vergoedingen – en we worden aanbevolen door door vele reisblogs en reistips websites.