Vind goedkope vliegtickets naar
Ibiza


Vliegtickets Ibiza

Voordelige vluchten naar Ibiza

Vliegtickets Ibiza

Ibiza Stad, ook wel bekend als Ibiza, is de hoofdstad van het gelijknamige eiland Ibiza. De stad telt om en nabij de vijftigduizend inwoners. Ibiza Stad bestaat uit verschillende wijken die ieder hun eigen inwoners en publiek hebben. Het historische centrum van Eivissa, zoals de stad tegenwoordig veelal genoemd wordt, is gelegen op een heuvel. Dit oude centrum staat bekend onder de naam Dalt Vila en is gelegen binnen een ommuurd gebied. Dalt Vila behoort tot de best bewaard gebleven oude nederzettingen aan de Middellandse Zee. Niet voor niets dat dit bijzondere stukje van de stad sinds 1999 een plaatsje heeft gekregen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De meeste toeristen verblijven niet in Ibiza-Stad maar in badplaatsen rondom Ibiza Stad of elders op het eiland. Een uitstapje naar deze sfeervolle hoofdstad staat bij veel toeristen wel op het to-do-lijstje. Indien dat niet zo is dan zouden ze dat wel moeten doen. Ibiza Stad is echt de moeite waard. Dat geldt zeker in de zomermaanden, als vrijwel alles en iedereen buiten leeft.

Omdat het in de stad zelf vrij druk is, kiezen veel toeristen ervoor om in de directe omgeving een accommodatie te boeken, waar ze wel wat meer rust hebben. Als je met een iets groter gezelschap bent kan het handiger en ook voordeliger zijn om een vakantiehuis te boeken. Denk hierbij aan een villa, finca of een ander soort vakantiewoning. Op Huis Huren Ibiza vind je een mooi aanbod van huizen op Ibiza. Goedkope vliegtickets Ibiza boek je voordelig bij oranjevliegticket.nl.

 

Enorme jachten in Ibiza

Dat Ibiza een enorme aantrekkingskracht heeft op de rijksten der aarde zie je duidelijk in de jachthaven van Eivissa. Hier liggen vaak kapitale jachten die een veelvoud kosten van wat in Nederland een gemiddeld huis kost. De grootste jachten hebben een lengte die de 100 meter passeren en een waarde hebben van meer dan tweehonderd miljoen euro. Zo hebben wij in 2014 de Radiant gespot in de haven van Ibiza. Dit kapitale jacht vertegenwoordigt een waarde van ongeveer een kwart miljard dollar en is het eigendom van Abdulla al Futtaim uit Dubai. Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal goedkope vliegtickets Ibiza.

 

Vergelijk alle goedkope vliegtickets Ibiza in een handig overzicht

Onze geweldige vergelijker van vliegtickets bij de beste vliegmaatschappijen van Nederland zijn wij bij de verschillende bedrijven uitgekozen tot het meest succesvolle partner. Het mooie van onze website Oranjevliegtickets.nl is dat u met een zoekopdracht direct de prijzen laadt van de door u aangevinkte aanbieders zoals TUI, Transavia of KLM ect.

 

Goedkope vliegtickets combineren met Hotel boeken

De Oranje Vliegtickets reisexperts houden ervan om het perfecte hotel voor je uit te zoeken. Zo kunnen we een hele reeks hotels voor je regelen zodat je tijdens je roadtrip elke dag opnieuw een fijne slaapplaats hebt, maar evengoed enkele nachtjes hotel voor je boeken wanneer jij op citytrip gaat. Hou je van charmante pensionnetjes of ga jij eerder voor het meest fancy hotel in town? Kies je een budgetoptie, of absolute luxe? Wat je voorkeur ook is, we zoeken voor de beste accommodatie. Ruime keuze uit alle types hotels: budgethotels, ketenhotels, vliegveldhotels, snelweghotels, onafhankelijke accomodaties, kleine familiehotels, designerhotels. Goedkope vliegtickets naar en goedkope hotel boek je eenvoudig op oranjevliegtickets.nl

 

Huurwagen boeken

Reizen met een huurwagen is net zo makkelijk als er eentje reserveren. Kies je data en locatie en boek eenvoudig je huurwagen via onze betrouwbare partner Sunny Cars. Met een ruim aanbod aan wagens in 120 landen en op 8.000 locaties vind je vast de perfecte ride. Je reist 100% zorgeloos, want je huurwagen is all-in en er zijn nooit extra kosten ter plaatse. Zo kan jij je volledig concentreren op je roadtrip!

Nog wat meer over Oranje Vliegtickets

Dit is waarom mensen Oranje Vliegtickets gebruiken als gratis vergelijker
om goedkope vluchten te zoeken

Boek de beste deals

We zoeken en vergelijken actuele prijzen van meer dan 1200 maatschappijen voor vluchten en hotels. Zo vind je altijd de goedkoopste vliegtickets Ibiza en beste reisdeals.

100% prijstransparantie
Hoe vaak je ook zoekt, je zoekacties hebben geen invloed op de prijzen die je vindt. We gebruiken geen cookies om prijzen aan te passen of te verhogen.
Betrouwbaar en gratis
Wij zijn geheel gratis in gebruik – geen verborgen kosten of vergoedingen – en we worden aanbevolen door door vele reisblogs en reistips websites.