Vind goedkope vliegtickets naar
Rome


Vliegtickets Rome

Voordelige vluchten naar Rome

Vliegtickets Rome

Rome is de hoofdstad van Italië en tevens de belangrijkste stad van het land op politiek, cultureel en historisch vlak. Rome speelde al voor het begin van onze jaartelling een belangrijke rol binnen de westerse wereld. Rome was in het tijdperk van het Romeinse Keizerrijk zelfs de machtigste stad ter wereld. In het hedendaagse Rome zijn nog veel overblijfselen van het Romeinse Rijk terug te vinden zoals het Pantheon, het Forum Romanum, het Colosseum en het Theater van Marcellus. Voor wie vooral bezienswaardigheden en musea wil bezoeken is Rome een ideale stad. Rome is daarom erg populair onder mensen die binnen een stedentrip vooral veel willen zien op het gebied van historie en cultuur. Er zijn tientallen bezienswaardigheden, kerken en musea te vinden die stuk voor stuk de moeite waard zijn. Daarnaast vind je in Rome de kleinste staat ter wereld: Vaticaanstad. Deze Rooms-Katholieke enclave beslaat een gebied van slechts 0,44 vierkante kilometer.

Voor liefhebbers van de Italiaanse keuken heeft Rome als vanzelfsprekend natuurlijk ook veel te bieden. Pas wel op, want in Rome heb je op culinair gebied veel zogenaamde ‘tourist traps’. Dit zijn restaurants waar je teveel betaalt voor kwalitatief slecht of matig voedsel. Niets is immers gemakkelijker dan toeristenmenu’s aanbieden waarbij er gebruik gemaakt wordt van goedkope ingrediënten.

Als je een vakantie naar Rome wilt boeken, trek dan zeker een dag of vier uit. Als je veel wilt gaan zien en doen dan heb je misschien nog meer tijd nodig. Er zijn immers weinig steden ter wereld waar zoveel te ondernemen is als in Rome. Mocht je met het gezin gaan dan kun je ervoor kiezen een appartement te boeken via bijvoorbeeld Airbnb of om te gaan kamperen op één van de campings rondom Rome. Goedkope vliegtickets Rome boek je voordelig bij oranjevliegticket.nl.

 

Monument van Victor Emanuel II

Een van de meest bombastische bouwwerken van Rome is het Monumento Nazionale a Vittorio Emanuele II, dat ook bekend staat onder de naam Altare della Patria. Het enorme witte bouwwerk ligt aan de Piazza Venezia en is vanaf veel plekken in Rome zichtbaar. Hoewel het monument veel klassieke stijlelementen bevat is het een relatief jong gebouw. Men begon in het jaar 1885 net de bouw en pas in 1925 was het monument helemaal af. Het werd echter al wel in 1911 ingewijd. Het monument is nogal controversieel, wat niet alleen aan de omvang ligt maar vooral ook aan het feit dat er een deel van het Capitolijn en de daarom aanwezige middeleeuwse bebouwing moest wijken voor het monument.

Het gebouw is een eerbetoon aan de eerste koning van het verenigde Italië, Victor Emanuel II. In het monument is een museum gevestigd dat gewijd is aan de eenwording van Italië (het Museo del Risorgimento).

 

Vergelijk alle goedkope vliegtickets Rome in een handig overzicht

Naar en vanaf Rome vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen. Bij ons vergelijk je alle goedkope vliegtickets van en naar Rome in een handig overzicht. Na het invullen van je zoekopdracht krijg je een overzicht van alle airlines die van en naar de stad München vliegen. Je kunt goedkope vliegtickets Rome boeken met onder andere Lufthansa, KLM, Emirates, Air France, United Airlines, TUI. Vanaf Amsterdam Airport vlieg je voordelig naar meer dan 100 bestemmingen, zoals Sydney, Londen, Lissabon, New York, Valencia, Kos, Madeira, ect.

Goedkope vliegtickets combineren met Hotel boeken

De Oranje Vliegtickets reisexperts houden ervan om het perfecte hotel voor je uit te zoeken. Zo kunnen we een hele reeks hotels voor je regelen zodat je tijdens je roadtrip elke dag opnieuw een fijne slaapplaats hebt, maar evengoed enkele nachtjes hotel voor je boeken wanneer jij op citytrip gaat. Hou je van charmante pensionnetjes of ga jij eerder voor het meest fancy hotel in town? Kies je een budgetoptie, of absolute luxe? Wat je voorkeur ook is, we zoeken voor de beste accommodatie. Ruime keuze uit alle types hotels: budgethotels, ketenhotels, vliegveldhotels, snelweghotels, onafhankelijke accomodaties, kleine familiehotels, designerhotels. Goedkope vliegtickets naar en goedkope hotel boek je eenvoudig op oranjevliegtickets.nl

 

Huurwagen boeken

Reizen met een huurwagen is net zo makkelijk als er eentje reserveren. Kies je data en locatie en boek eenvoudig je huurwagen via onze betrouwbare partner Sunny Cars. Met een ruim aanbod aan wagens in 120 landen en op 8.000 locaties vind je vast de perfecte ride. Je reist 100% zorgeloos, want je huurwagen is all-in en er zijn nooit extra kosten ter plaatse. Zo kan jij je volledig concentreren op je roadtrip!

Nog wat meer over Oranje Vliegtickets

Dit is waarom mensen Oranje Vliegtickets gebruiken als gratis vergelijker
om goedkope vluchten te zoeken

Boek de beste deals

We zoeken en vergelijken actuele prijzen van meer dan 1200 maatschappijen voor vluchten en hotels. Zo vind je altijd de goedkoopste vliegtickets Rome en beste reisdeals.

100% prijstransparantie
Hoe vaak je ook zoekt, je zoekacties hebben geen invloed op de prijzen die je vindt. We gebruiken geen cookies om prijzen aan te passen of te verhogen.
Betrouwbaar en gratis
Wij zijn geheel gratis in gebruik – geen verborgen kosten of vergoedingen – en we worden aanbevolen door door vele reisblogs en reistips websites.