Vind en vergelijk goedkope
vluchten naar Italië

Vliegtickets Italië

Vliegtickets Italië

Italië is een Europees land gelegen aan de Middellandse Zee. Italië staat onder andere bekend vanwege haar heerlijke mediterrane keuken, mode, de voorliefde voor mooie vormgeving en het aangename Italiaanse leven. De belangrijke rol die het land in het verleden heeft gespeeld heeft ervoor gezorgd dat er in Italië veel steden te vinden zijn die de moeite waard zijn. Historie en romantiek zijn twee steekwoorden die van toepassing zijn op veel Italiaanse steden. Een groot deel van de steden heeft meerdere bloeiperiodes gekend. De gebouwen, pleinen en straten uit zowel de Romeinse tijd als de middeleeuwen zijn over het algemeen goed geconserveerd gebleven. Het maakt eigenlijk bijna niet uit naar welke Italiaans stad je gaat. Vrijwel iedere stad heeft een natuurlijke schoonheid waar menig andere Europese stad jaloers op mag zijn. Goedkope vliegtickets Italië boek je eenvoudig op oranjevliegtickets.nl

 

Goedkope vliegtickets Italië vergelijken en boeken

Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vliegtickets Spanje. Onze geweldige vergelijker van vliegtickets bij de beste vliegmaatschappijen van Nederland zijn wij bij de verschillende bedrijven uitgekozen tot het meest succesvolle partner. Het mooie van onze website Oranjevliegtickets.nl is dat u met een zoekopdracht direct de prijzen laadt van de door u aangevinkte aanbieders zoals TUI, Transavia of KLM ect.

 

Vluchten naar Italië boeken bij Oranjevliegtickets.nl

Het grootste deel van Italië heeft een mediterraan klimaat met warme zomers en zachte winters. In het noorden is het kouder dan in het zuiden. Het klimaat is daar enigszins vergelijkbaar met dat in België en Nederland, maar met koudere winters en warmere zomers. In de Alpen en de Apennijnen heerst een pool- of hooggebergteklimaat en valt er vaak sneeuw. Op Sicilië is het nog warmer en valt er minder neerslag.

Veel winden in Italië hebben een naam, zoals de tramontana, wat over de bergen betekent. Deze straffe, koude noordenwind is vooral voelbaar in de winter. Het is een droge wind, doordat al veel neerslag in het noorden is gevallen. De uit Griekenland afkomstige ‘Greco’-wind lijkt erg op de tramontana, maar brengt meer wolken en dus meer neerslag mee.

 

Praktische tips Italië

In Italië wordt de normale Europese spanning van 230V/50Hz gebruikt. De gebruikelijke stekker is van het type L, met drie pinnen naast elkaar, waarvan er twee versies zijn. In de “kleinere” ervan past ook de Euro-platte stekker.

In nieuwere gebouwen zijn meestal gecombineerde contactdozen, die zowel varianten als Euro-flatplug bevatten. Schuko-pluggen passen niet in Type-L-aansluitingen. Vooral in het noorden vind je enkele, maar niet overal, aansluitingen voor de Schuko-stekker. Schuko-adapters zijn in de meeste gebieden eenvoudig en goedkoop verkrijgbaar in de supermarkt; anders in de elektrische handel.

 

Goedkope vliegtickets combineren met Hotel boeken

De Oranje Vliegtickets reisexperts houden ervan om het perfecte hotel voor je uit te zoeken. Zo kunnen we een hele reeks hotels voor je regelen zodat je tijdens je roadtrip elke dag opnieuw een fijne slaapplaats hebt, maar evengoed enkele nachtjes hotel voor je boeken wanneer jij op citytrip gaat. Hou je van charmante pensionnetjes of ga jij eerder voor het meest fancy hotel in town? Kies je een budgetoptie, of absolute luxe? Wat je voorkeur ook is, we zoeken voor de beste accommodatie. Ruime keuze uit alle types hotels: budgethotels, ketenhotels, vliegveldhotels, snelweghotels, onafhankelijke accomodaties, kleine familiehotels, designerhotels. Goedkope vliegtickets naar en goedkope hotel boek je eenvoudig op oranjevliegtickets.nl

 

Huurwagen boeken

Reizen met een huurwagen is net zo makkelijk als er eentje reserveren. Kies je data en locatie en boek eenvoudig je huurwagen via onze betrouwbare partner Sunny Cars. Met een ruim aanbod aan wagens in 120 landen en op 8.000 locaties vind je vast de perfecte ride. Je reist 100% zorgeloos, want je huurwagen is all-in en er zijn nooit extra kosten ter plaatse. Zo kan jij je volledig concentreren op je roadtrip!

Vliegtickets Rome

Rome

Oude hoofdstad van het Romeinse Rijk. Rome is de hoofdstad van Italië en tevens de belangrijkste stad van het land op politiek, cultureel en historisch vlak. Rome speelde al voor het begin van onze jaartelling een belangrijke rol binnen de westerse wereld.

Andere bestemmingen in Italië
Vluchten naar

Vluchten naar

Toledo

Vanaf €109

Vluchten naar

Vluchten naar

Minorca

Vanaf €92

Vluchten naar

Vluchten naar

Granada

Vanaf €114

Reisinspiratie
Onze laatste reistips, deskundige weetjes en branch-inzichten om je reis onvergetelijk te maken

Nog wat meer over Oranje Vliegtickets

Dit is waarom mensen Oranje Vliegtickets gebruiken als gratis vergelijker
om goedkope vluchten te zoeken

Boek de beste deals

We zoeken en vergelijken actuele prijzen van meer dan 1200 maatschappijen voor vluchten en hotels. Zo vind je altijd de goedkoopste vliegtickets Italië en beste reisdeals.

100% prijstransparantie
Hoe vaak je ook zoekt, je zoekacties hebben geen invloed op de prijzen die je vindt. We gebruiken geen cookies om prijzen aan te passen of te verhogen.
Betrouwbaar en gratis
Wij zijn geheel gratis in gebruik – geen verborgen kosten of vergoedingen – en we worden aanbevolen door door vele reisblogs en reistips websites.