Vind goedkope vliegtickets naar
Liverpool


Goedkope vliegtickets naar Liverpool

Vlieg voordelig naar Liverpool

Goedkope vliegtickets naar Liverpool

Liverpool is een stad aan de oostelijke oever van de rivier de Mersey in Engeland. Liverpool werd in 1207 gesticht en kreeg de status van stad in 1880. Het is het centrum van het grootstedelijk gebied de Merseyside.

De stad breidde op grote schaal uit als gevolg van de belangrijke rol van de haven. Handel uit West-Indië, Ierland en de Europese landen vond plaats via deze haven en de slavenhandel gaf een extra impuls aan de economische groei in de 18e eeuw. Verschillende gebieden van het stadscentrum staan onder de bescherming van UNESCO als een deel van het werelderfgoed. Liverpool trekt een groot aantal toeristen aan, het is de 6e stad qua bezoekersaantallen in het Verenigd Koninkrijk.
Volgens de volkstelling van 2001 heeft Lverpool een bevolking van 1.381.200 inwoners. De stad zelf had een bevolking van 435.500 inwoners volgens dezelfde telling. Bij Liverpool denken de meeste mensen aan twee dingen: de gelijknamige voetbalclub en de stad van de wereldberoemde popgroep The Beatles. Goedkope vliegtickets naar Liverpool boek je voordelig bij oranjevliegticket.nl.

 

Vergelijk alle goedkope vliegtickets naar Liverpool in een handig overzicht

Naar en vanaf Liverpool vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen. Bij ons vergelijk je alle goedkope vliegtickets van en naar Liverpool in een handig overzicht. Na het invullen van je zoekopdracht krijg je een overzicht van alle airlines die van en naar de stad Liverpool vliegen. Je kunt goedkope vliegtickets Liverpool boeken met onder andere KLM, Emirates, Air France, United Airlines, TUI. Vanaf Amsterdam Airport vlieg je voordelig naar meer dan 100 bestemmingen, zoals Sydney, Londen, Lissabon, New York, Valencia, Kos, Madeira, ect.

 

Weer Liverpool

Het klimaat van Liverpool is een gematigd zeeklimaat, vergelijkbaar met het klimaat van de Britse eilanden als geheel, met relatief koele zomers en milde winters. Door de ligging aan de kust varieert het temperatuurgemiddelde weinig.  Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal goedkope vliegtickets naar Liverpool.

 

Tips

De grote toeristenattractie is het maken van een Beatles tour door Liverpool. Veel bedrijven bieden zo’n tour aan, vanaf twee uur tot een hele dag. Je bezoekt het Liverpool van de Beatles en je ziet Penny Lane, Strawberry Fields, The Cavern, The Casbah en alle scholen en huizen waar de Beatles ooit gewoond hebben. Vaak kun je ook om een persoonlijk tintje vragen voor je eigen “Magical Mystery Tour”.

Een bijzondere bezienswaardigheid voor toeristen is Speke Hall, een herenhuis uit de Tudor periode dat ligt in het zuiden van de stad. Het is een van de oudste huizen van Liverpool en het werd gebouwd in 1598. Het gebouw is een van de weinige overgebleven houten Tudor-huizen. De Anglicaanse kathedraal is de grootste kathedraal in Groot-Brittannië en de vijfde grootste ter wereld. De kathedraal is gebouwd in gotische stijl en word beschouwd als een van de grootste gebouwen uit de 20e eeuw.

Het Liverpool Football Club Museum, in het Walton gebied, staat vol met interessante tentoonstellingen over de stad, de beroemde voetbalclub en het Anfield-stadion zelf. Met vele historische voorwerpen, is er ook veel informatie met betrekking tot enkele van de beroemdste spelers van de club, zoals voetballegendes Emlyn Hughes, Ian Rush, Michael Owen, Roger Hunt en Steven Gerrard. Goedkope vliegtickets naar Liverpool boek je eenvoudig op oranjevliegtickets.nl

 

Goedkope vliegtickets combineren met Hotel boeken

De Oranje Vliegtickets reisexperts houden ervan om het perfecte hotel voor je uit te zoeken. Zo kunnen we een hele reeks hotels voor je regelen zodat je tijdens je roadtrip elke dag opnieuw een fijne slaapplaats hebt, maar evengoed enkele nachtjes hotel voor je boeken wanneer jij op citytrip gaat. Hou je van charmante pensionnetjes of ga jij eerder voor het meest fancy hotel in town? Kies je een budgetoptie, of absolute luxe? Wat je voorkeur ook is, we zoeken voor de beste accommodatie. Ruime keuze uit alle types hotels: budgethotels, ketenhotels, vliegveldhotels, snelweghotels, onafhankelijke accomodaties, kleine familiehotels, designerhotels. Goedkope vliegtickets naar en goedkope hotel boek je eenvoudig op oranjevliegtickets.nl

 

Huurwagen boeken

Reizen met een huurwagen is net zo makkelijk als er eentje reserveren. Kies je data en locatie en boek eenvoudig je huurwagen via onze betrouwbare partner Sunny Cars. Met een ruim aanbod aan wagens in 120 landen en op 8.000 locaties vind je vast de perfecte ride. Je reist 100% zorgeloos, want je huurwagen is all-in en er zijn nooit extra kosten ter plaatse. Zo kan jij je volledig concentreren op je roadtrip!

Nog wat meer over Oranje Vliegtickets

Dit is waarom mensen Oranje Vliegtickets gebruiken als gratis vergelijker
om goedkope vluchten te zoeken

Boek de beste deals

We zoeken en vergelijken actuele prijzen van meer dan 1200 maatschappijen voor vluchten en hotels. Zo vind je altijd de goedkope vliegtickets naar Liverpool en beste reisdeals.

100% prijstransparantie
Hoe vaak je ook zoekt, je zoekacties hebben geen invloed op de prijzen die je vindt. We gebruiken geen cookies om prijzen aan te passen of te verhogen.
Betrouwbaar en gratis
Wij zijn geheel gratis in gebruik – geen verborgen kosten of vergoedingen – en we worden aanbevolen door door vele reisblogs en reistips websites.