Vind goedkope vliegtickets naar
Leeds


Goedkope vliegtickets naar Leeds

Voordelige vluchten naar Leeds

Goedkope vliegtickets naar Leeds

Van winkelcentra met glazen daken en Victoriaanse molens, tot vernieuwend ballet en gezellige boetiekjes, Leeds is de bezieling van Engeland met een moderne blik. Leeds is een voormalige industriestad in het noorden van Engeland, in het Verenigd Koninkrijk. De stad ligt aan de Aire in het graafschap Yorkshire. In 2001 telde Leeds 443.247 inwoners. De totale agglomeratie van Leeds heeft 761.100 inwoners. Goedkope vliegtickets naar Leeds boek je voordelig bij oranjevliegticket.nl.

 

Vergelijk alle goedkope vliegtickets naar Leeds in een handig overzicht

Naar en vanaf Leeds vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen. Bij ons vergelijk je alle goedkope vliegtickets van en naar Leeds in een handig overzicht. Na het invullen van je zoekopdracht krijg je een overzicht van alle airlines die van en naar de stad Leeds vliegen. Je kunt goedkope vliegtickets Leeds boeken met onder andere KLM, Emirates, Air France, United Airlines, TUI. Vanaf Amsterdam Airport vlieg je voordelig naar meer dan 100 bestemmingen, zoals Sydney, Londen, Lissabon, New York, Valencia, Kos, Madeira, ect.

 

Wereldklasse cultuur Leeds

U kunt uren doorbrengen met de prachtige collectie aan 20e eeuwse Britse kunst in Leeds Art Gallery. Er wordt van alles tentoongesteld, met beelden van Rodin en Henry Moore tot de aquarellen van Turner, naast uitdagende en moderne werken en tijdelijke tentoonstellingen. De Engelse scones van het roemruchte Tiled Hall Café zijn ook al kunstwerken op zich.

Met een decoratieve gevel, zuilengroepen en Gotische ventilatiegewelven, er bestaat geen fijner podium voor een opera dan dat in het stralende Leeds Grand Theatre. Met een van Engelands meest opwindende operagroepen, Opera North, ligt de lat van de voorstellingen erg hoog. Northern Ballet, een hedendaags dansgezelschap wat werkt vanuit Phoenix Dance Theatre, waarmee Leeds ook een ballet van wereldklasse aan kan bieden. Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal goedkope vliegtickets naar Leeds.

 

Historisch Leeds

Leeds kan modern zijn, maar de Middeleeuwen liggen op een zwaardlengte afstand dankzij de Royal Armouries, met meer dan 8.500 militaire wapenstukken. Aangelegd door Elizabeth I, bestaat de verzameling uit meerdere koninklijke harnassen, Korinthische helmen, samoeraizwaarden en vroegere vuursteenpistolen. Er is zelfs een speciaal harnas gemaakt voor een olifant.

Harewood House beschikt ook over exoten, met pinguïns en flamingo’s die vrij over het terrein van dit statige landhuis dwalen. De statige kamers stralen Georgiaanse elegantie uit met renaissance-meesterwerken, hemelbedden en een verfijnde collectie van Sèvres-porselein. Ontdek de waterval en de stapstenen in de Himalayan Garden. Goedkope vliegtickets naar Leeds boek je eenvoudig op oranjevliegtickets.nl

 

Goedkope vliegtickets combineren met Hotel boeken

De Oranje Vliegtickets reisexperts houden ervan om het perfecte hotel voor je uit te zoeken. Zo kunnen we een hele reeks hotels voor je regelen zodat je tijdens je roadtrip elke dag opnieuw een fijne slaapplaats hebt, maar evengoed enkele nachtjes hotel voor je boeken wanneer jij op citytrip gaat. Hou je van charmante pensionnetjes of ga jij eerder voor het meest fancy hotel in town? Kies je een budgetoptie, of absolute luxe? Wat je voorkeur ook is, we zoeken voor de beste accommodatie. Ruime keuze uit alle types hotels: budgethotels, ketenhotels, vliegveldhotels, snelweghotels, onafhankelijke accomodaties, kleine familiehotels, designerhotels. Goedkope vliegtickets naar en goedkope hotel boek je eenvoudig op oranjevliegtickets.nl

 

Huurwagen boeken

Reizen met een huurwagen is net zo makkelijk als er eentje reserveren. Kies je data en locatie en boek eenvoudig je huurwagen via onze betrouwbare partner Sunny Cars. Met een ruim aanbod aan wagens in 120 landen en op 8.000 locaties vind je vast de perfecte ride. Je reist 100% zorgeloos, want je huurwagen is all-in en er zijn nooit extra kosten ter plaatse. Zo kan jij je volledig concentreren op je roadtrip!

Nog wat meer over Oranje Vliegtickets

Dit is waarom mensen Oranje Vliegtickets gebruiken als gratis vergelijker
om goedkope vluchten te zoeken

Boek de beste deals

We zoeken en vergelijken actuele prijzen van meer dan 1200 maatschappijen voor vluchten en hotels. Zo vind je altijd de goedkope vliegtickets naar Leeds en beste reisdeals.

100% prijstransparantie
Hoe vaak je ook zoekt, je zoekacties hebben geen invloed op de prijzen die je vindt. We gebruiken geen cookies om prijzen aan te passen of te verhogen.
Betrouwbaar en gratis
Wij zijn geheel gratis in gebruik – geen verborgen kosten of vergoedingen – en we worden aanbevolen door door vele reisblogs en reistips websites.