Vind goedkope vliegtickets
Irak


Vliegtickets Irak

Voordelige vluchten naar Irak

Vliegtickets Irak

Irak staat bekend om de uitgestrekte woestijnvlaktes met verschillende berggebieden. Vervoer door de woestijnen gebeurd veelal met dromedarissen. Irak kan verdeeld worden in vier regio’s met elk een ander landschapstype. De eerste regio is te vinden in het noordoosten van het land. Dit gebied wordt gekenmerkt door een berglandschap, het Koerdistangebergte. Hier liggen ook, op de grens met Iran, de hoge bergen Kuh-e Haji Ebrahim (3587 m), Cheekha Dar (3611 m) en Halgurd (3507 m).
De tweede regio ligt tussen Bagdad en het punt waar de twee belangrijke rivieren, de Eufraat en de Tigris, bij elkaar komen. Dit gebied is erg vlak en bestaat uit moerassen en slibvlakten. In de lente veroorzaakt de Tigris in dit gebied grote overstromingen.
In de derde regio, het land tussen de Eufraat en de Tigris ten noorden van Bagdad, strekt zich een plateau (het el-Djazira) uit boven de twee rivieren die hier erg laag liggen. In het zuiden en het westen van Irak ligt de vierde regio. Dit is woestijnlandschap dat in totaal 40% van de totale oppervlakte van het land beslaat. Goedkope vliegtickets Irak boek je eenvoudig op oranjevliegtickets.nl

 

Vergelijk alle Goedkope vliegtickets Irak in een handig overzicht

Naar Irak vliegen veel verschillende Airlines. Op oranjevliegticket.nl vergelijk je alle vliegtickets Irak in een handig overzicht. Je kunt onder andere vliegtickets Irak boeken met KLM, Lufthansa, Swiss en Turkish Airlines

 

Klimaat

Het klimaat in Irak is voornamelijk een woestijnklimaat met zeer warme droge zomers en milde tot koude winters. In de noordelijke berggebieden is het inde winter zeer koud met soms zware sneeuwval. De temperatuur is in Bagdad in juli en augustus ongeveer 33 ºC. In de winter is het hier ongeveer 9 ºC. April, mei, september en oktober zijn de beste maanden om naar Irak te reizen. Hiermee vermijdt u de droge hete zomermaanden en de milde tot koude wintermaanden.

 

Goedkope vliegtickets combineren met Hotel boeken

De Oranje Vliegtickets reisexperts houden ervan om het perfecte hotel voor je uit te zoeken. Zo kunnen we een hele reeks hotels voor je regelen zodat je tijdens je roadtrip elke dag opnieuw een fijne slaapplaats hebt, maar evengoed enkele nachtjes hotel voor je boeken wanneer jij op citytrip gaat. Hou je van charmante pensionnetjes of ga jij eerder voor het meest fancy hotel in town? Kies je een budgetoptie, of absolute luxe? Wat je voorkeur ook is, we zoeken voor de beste accommodatie. Ruime keuze uit alle types hotels: budgethotels, ketenhotels, vliegveldhotels, snelweghotels, onafhankelijke accomodaties, kleine familiehotels, designerhotels. Goedkope vliegtickets naar en goedkope hotel boek je eenvoudig op oranjevliegtickets.nl

 

Huurwagen boeken

Reizen met een huurwagen is net zo makkelijk als er eentje reserveren. Kies je data en locatie en boek eenvoudig je huurwagen via onze betrouwbare partner Sunny Cars. Met een ruim aanbod aan wagens in 120 landen en op 8.000 locaties vind je vast de perfecte ride. Je reist 100% zorgeloos, want je huurwagen is all-in en er zijn nooit extra kosten ter plaatse. Zo kan jij je volledig concentreren op je roadtrip!

Goedkope vliegtickets naar Erbil

Erbil

Erbil is de hoofdstad van de Koerdische autonome regio die in het noorden van Irak ligt. Het Koerdische parlement zetelt in deze stad. Erbil is één van de langst bewoonde plaatsen op de aarde, de eerste tekenen van leven stammen uit het 5de millennium voor Christus.

Nog wat meer over Oranje Vliegtickets

Dit is waarom mensen Oranje Vliegtickets gebruiken als gratis vergelijker
om goedkope vluchten te zoeken

Boek de beste deals

We zoeken en vergelijken actuele prijzen van meer dan 1200 maatschappijen voor vluchten en hotels. Zo vind je altijd de goedkoopste vliegtickets Irak en beste reisdeals.

100% prijstransparantie
Hoe vaak je ook zoekt, je zoekacties hebben geen invloed op de prijzen die je vindt. We gebruiken geen cookies om prijzen aan te passen of te verhogen.
Betrouwbaar en gratis
Wij zijn geheel gratis in gebruik – geen verborgen kosten of vergoedingen – en we worden aanbevolen door door vele reisblogs en reistips websites.