Vind goedkope vliegtickets naar
Parijs


Vliegtickets Parijs

Voordelige vluchten naar Parijs

Vliegtickets Parijs

Parijs is de hoofdstad van Frankrijk. De Franse metropool telt inclusief haar voorsteden meer dan 11 miljoen inwoners, waarmee het één van de grootste steden van Europa is. De invloedrijke positie van de stad op financieel economisch, politiek en cultureel gebied zorgt ervoor dat Parijs een zogenaamde Alfa-wereldstad is. Het behoort hiermee tot de allerbelangrijkste steden ter wereld. Deze rol wordt bevestigd door de hoeveelheid toeristen die Parijs jaarlijks bezoekt. In 2012 waren dat er bijna tachtig miljoen. Het toerisme is daarmee een belangrijke bron van inkomsten voor Parijs. De top 10 van meest bezochte bezienswaardigheden in Europa wordt ook gedomineerd door Parijs. De Notre Dame (13,7 miljoen bezoekers) staat op de tweede plaats in deze top tien. Andere Parijse toppers in het lijstje zijn Sacre Coeur (3e plaats), het Louvre (4e plaats), de Eiffeltoren (plek 7) en het Kasteel van Versailles (negende plaats). Vliegtickets Parijs boek je voordelig bij oranjevliegticket.nl.

 

Vergelijk alle goedkope vliegtickets Parijs in een handig overzicht

Naar en vanaf Parijs vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen. Bij ons vergelijk je alle goedkope vliegtickets van en naar Parijs in een handig overzicht. Na het invullen van je zoekopdracht krijg je een overzicht van alle airlines die van en naar de stad Parijs vliegen. Je kunt goedkope vliegtickets Parijs boeken met onder andere Air France, Lufthansa, KLM, Emirates, United Airlines, TUI. Vanaf Amsterdam Airport vlieg je voordelig naar meer dan 100 bestemmingen, zoals Sydney, Londen, Lissabon, New York, Valencia, Kos, Madeira, ect.

Naar Eiffeltoren met goedkope vliegtickets Parijs

Er zijn weinig mensen ter wereld die niet weten wat de Eiffeltoren is, net als dat er weinigen zijn die dit monument niet direct aan de Franse hoofdstad Parijs weten te koppelen. De stalen toren meet maar liefst 324 meter inclusief de televisieantennes (317 zonder). Als je televisietorens niet meerekent is het de hoogste toren van Europa. Op het moment dat de Eiffeltoren klaar was (in het jaar 1889) was het zelfs de hoogste toren ter wereld. Opvallend feit is dat de toren niet ontworpen is door de ingenieur Alexandre Gustav Eiffel, maar door twee medewerkers van zijn bedrijf. Eiffel vond het project in eerste instantie zelfs niet mooi genoeg en te duur om uit te voeren, maar kocht het ontwerp toch van de twee medewerkers en diende het succesvol in bij de gemeente Parijs. Nu, ruim een eeuw later, is de Eiffeltoren hét symbool van Parijs en hebben al meer dan kwart miljard toeristen een bezoek gebracht aan de toren. Dat is exclusief de mensen die wel naar de Eiffeltoren gegaan zijn maar geen kaartje hebben gekocht om omhoog te gaan.

De Eiffeltoren is alle dagen van het jaar te bezoeken. Toegang is mogelijk vanaf 09:00 of 09:30 uur ’s morgens. Afhankelijk van het seizoen is de toren tot rond middernacht toegankelijk. Je hebt drie soorten kaartjes: voor de trap (t/m de 2e verdiepin) of met de lift tot en met de tweede verdieping of tot en met de top. Om op en top te genieten van het uitzicht kun je een tafel reserveren in een van de restaurants in de Eiffeltoren. Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal goedkope vliegtickets Parijs.

 

Overnachten in Parijs

Om te verblijven in Frankrijk is er veel en divers aanbod. Ruim 1,2 miljoen bedden zijn er beschikbaar voor diegene die liever de luxe van een hotel opzoeken. Veel van de hotels zijn klein en karakteristiek, zowel in de grote steden als het platte land. De kosten van een hotel overnachting zijn ongeveer gelijk aan die van Nederland. Goedkope vliegtickets Parijs en goedkope hotel boek je eenvoudig op oranjevliegtickets.nl

Nog wat meer over Oranje Vliegtickets

Dit is waarom mensen Oranje Vliegtickets gebruiken als gratis vergelijker
om goedkope vluchten te zoeken

Boek de beste deals

We zoeken en vergelijken actuele prijzen van meer dan 1200 maatschappijen voor vluchten en hotels. Zo vind je altijd de vliegtickets Parijs en beste reisdeals.

100% prijstransparantie
Hoe vaak je ook zoekt, je zoekacties hebben geen invloed op de prijzen die je vindt. We gebruiken geen cookies om prijzen aan te passen of te verhogen.
Betrouwbaar en gratis
Wij zijn geheel gratis in gebruik – geen verborgen kosten of vergoedingen – en we worden aanbevolen door door vele reisblogs en reistips websites.