Vind goedkope vliegtickets naar
Nice


Goedkope vliegtickets naar Nice

Vlieg voordelig naar Nice

Goedkope vliegtickets naar Nice

Nice is een stad in het zuidwesten van Frankrijk. Met meer dan driehonderdduizend inwoners mag je spreken van een middelgrote stad. Nice ligt aan de Côte d’Azur. Dit is een zeer toeristische kuststreek aan de Middellandse Zee. Omdat dit deel aan de Franse Rivièra erg druk bebouwd is gaat Nice vrijwel naadloos over in Villefranche-sur-Mer in het oosten en Saint-Laurent-du-Var aan de westkant van de stad. Nice is een langgerekte stad die een kustlijn heeft van meer dan negen kilometer. Een groot deel van de kust is voorzien van strand. Een grof kiezelstrand in dit geval. Wie van een zandstrand houdt die zal naar een andere badplaats moeten gaan. Het kiezelstrand heeft we wat voordelen. Zo wordt je niet gezandstraald op het moment dat er eens wat wind staat. Ook zorgen de witte kiezels ervoor dat de zee direct in de branding net wat feller blauw is als de zon er lekker op staat. Goedkope vliegtickets naar Nice boek je voordelig bij oranjevliegticket.nl.

 

Vergelijk alle goedkope vliegtickets naar Nice in een handig overzicht

Naar en vanaf Nice vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen. Bij ons vergelijk je alle goedkope vliegtickets van en naar Nice in een handig overzicht. Na het invullen van je zoekopdracht krijg je een overzicht van alle airlines die van en naar de stad Nice vliegen. Je kunt goedkope vliegtickets Nice boeken met onder andere Air France, Lufthansa, KLM, Emirates, United Airlines, TUI. Vanaf Amsterdam Airport vlieg je voordelig naar meer dan 100 bestemmingen, zoals Sydney, Londen, Lissabon, New York, Valencia, Kos, Madeira, ect.

 

Goedkope vluchten naar Nice

Wie een auto niet echt nodig heeft in Nice die kan vaak het beste met het vliegtuig reizen. Zeker als je alleen of met z’n tweeën reist is vliegen vaak goedkoper en zeker sneller dan wanneer je met de auto of trein zou reizen. De vluchtduur tussen Amsterdam of Eindhoven naar Nice bedraagt maar iets van anderhalf tot twee uur. Omdat het internationale vliegveld van Nice op slechts enkele kilometers van het centrum afligt ben je in ‘no time’ op je eindbestemming in Nice.

De meeste mensen gebruiken Transavia of KLM om van Nederland naar Nice te vliegen. Als je goedkope vliegtickets naar Nice wil boeken is het vaak wel een kwestie van op tijd boeken. Naarmate de vertrekdatum in de buurt komt gaan de prijzen bijna altijd omhoog. Zeker voor het zomerseizoen kan het veel schelen of je wel of niet op tijd geboekt hebt.

 

Overnachten in Nice

Om te verblijven in Frankrijk is er veel en divers aanbod. Ruim 1,2 miljoen bedden zijn er beschikbaar voor diegene die liever de luxe van een hotel opzoeken. Veel van de hotels zijn klein en karakteristiek, zowel in de grote steden als het platte land. De kosten van een hotel overnachting zijn ongeveer gelijk aan die van Nederland. Goedkope vliegtickets naar Nice en goedkope hotel boek je eenvoudig op oranjevliegtickets.nl

Nog wat meer over Oranje Vliegtickets

Dit is waarom mensen Oranje Vliegtickets gebruiken als gratis vergelijker
om goedkope vluchten te zoeken

Boek de beste deals

We zoeken en vergelijken actuele prijzen van meer dan 1200 maatschappijen voor vluchten en hotels. Zo vind je altijd de goedkope vliegtickets naar Nice en beste reisdeals.

100% prijstransparantie
Hoe vaak je ook zoekt, je zoekacties hebben geen invloed op de prijzen die je vindt. We gebruiken geen cookies om prijzen aan te passen of te verhogen.
Betrouwbaar en gratis
Wij zijn geheel gratis in gebruik – geen verborgen kosten of vergoedingen – en we worden aanbevolen door door vele reisblogs en reistips websites.