Vind goedkope vliegtickets naar
München


Goedkope vliegtickets naar München

Vlieg voordelig naar München

Goedkope vliegtickets naar München

München is de derde stad van Duitsland en de hoofdstad van de Duitse deelstaat Beieren. Bij veel buitenlandse toeristen is München vooral bekend vanwege het Oktoberfest. Dit volksfeest wordt ieder jaar vanaf eind september gehouden en trekt dan miljoenen toeristen naar München. Je hoeft echter niet te wachten op dit grootse feest om München te bezoeken. Ook gedurende de andere dagen is München zeker de moeite van het bezoeken waard. Zo telt München een groot aantal musea die de moeite waard zijn en is München een uitstekende stad om te winkelen.

Hoewel de Tweede Wereldoorlog München serieuze schade berokkend heeft, is daar nog maar weinig van terug te zien. Grote delen van de historische binnenstad zijn herbouwd naar hoe het er oorspronkelijk uitgezien heeft. Daardoor krijg je het gevoel dat je tussen historische gebouwen staat terwijl een groot deel van die bouwwerken nog geen eeuw oud is. Sommige gebouwen zoals het Neues Rathaus raakten slechts licht beschadigd tijdens de bombardementen.

München heeft door de ligging in Beieren een eigen cultuur waar het trots op is. Statistisch gezien doet de stad het ook goed op economisch vlak. In en rondom München is er een grote concentratie van zware industrie, waaronder het overbekende automerk BMW. Goedkope vliegtickets naar München boek je voordelig bij oranjevliegticket.nl.

 

Vergelijk alle goedkope vliegtickets naar München in een handig overzicht

Naar en vanaf München vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen. Bij ons vergelijk je alle goedkope vliegtickets van en naar München in een handig overzicht. Na het invullen van je zoekopdracht krijg je een overzicht van alle airlines die van en naar de stad München vliegen. Je kunt goedkope vliegtickets München boeken met onder andere Lufthansa, KLM, Emirates, Air France, United Airlines, TUI. Vanaf Amsterdam Airport vlieg je voordelig naar meer dan 100 bestemmingen, zoals Sydney, Londen, Lissabon, New York, Valencia, Kos, Madeira, ect.

 

Oktoberfest in München

Met een kleine zes miljoen bezoekers per jaar is het Oktoberfest het grootste volksfeest ter wereld. Hoewel het Oktoberfest inmiddels ook op veel andere plekken gevierd wordt, is München de enige echte stad waar dit grootse bierfestival gehouden wordt. Het festival stamt uit het jaar 1810. Toen werd het allereerste Oktoberfest gehouden ter ere van het huwelijk tussen prinses Theresia van Saksen-Hildburghausen en kroonprins Lodewijk van Beieren. Het feest is in de afgelopen twee eeuwen uitgegroeid tot een spektakel dat zijn weerga niet kent.

Het Oktoberfest wordt gehouden op de Theresienwiese. Dit terrein is speciaal voor het Oktoberfest bedoeld. Vanaf de eerste zaterdag na 15 september is deze weide de plek waar men massaal naartoe komt om bier te drinken, te genieten van lokale specialiteiten zoals Münchner Weißwurst en in de vele kermisattracties te stappen. Het feest duurt normaal gesproken 16 dagen. De eerste zondag van oktober is de laatste dag van het Oktoberfest. Soms wordt het Oktoberfest met één of twee dagen verlengd als dat mooi uitkomt met de Dag van de Duitse Eenheid.

Tijdens het Oktoberfest wordt er vooral bier gedronken… heel veel bier. Het bier is van Beierse oorsprong en wordt in pullen van een liter geschonken. Bier drink je in één van de vele biertenten die op het terrein staan. De grootste biertenten kunnen meer dan tienduizend gasten tegelijkertijd herbergen. Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal goedkope vliegtickets naar München.

 

Overnachten in München

Wie een hotel in München wil boeken tijdens het Oktoberfest die kan dat beter tijdig doen. Hoe dichter dit bierfestival in de buurt komt, des te duurder dat de hotelkamers meestal worden. Boek je eenvoudig goedkope hotel op oranjevliegtickets.nl

Nog wat meer over Oranje Vliegtickets

Dit is waarom mensen Oranje Vliegtickets gebruiken als gratis vergelijker
om goedkope vluchten te zoeken

Boek de beste deals

We zoeken en vergelijken actuele prijzen van meer dan 1200 maatschappijen voor vluchten en hotels. Zo vind je altijd de goedkope vliegtickets naar München en beste reisdeals.

100% prijstransparantie
Hoe vaak je ook zoekt, je zoekacties hebben geen invloed op de prijzen die je vindt. We gebruiken geen cookies om prijzen aan te passen of te verhogen.
Betrouwbaar en gratis
Wij zijn geheel gratis in gebruik – geen verborgen kosten of vergoedingen – en we worden aanbevolen door door vele reisblogs en reistips websites.