Vind goedkope vliegtickets naar
Keulen


Goedkope vliegtickets naar Keulen

Vlieg voordelig naar Keulen

Goedkope vliegtickets naar Keulen

Keulen is een grote stad (> 1 miljoen inwoners) gelegen aan de Rijn. De totale agglomeratie telt maar liefst 2,5 miljoen inwoners. Hoewel er al in de vroege historie van de mensheid mensen woonden waar nu Keulen staat, is de oorsprong van de stad terug te voeren naar het jaar 38 voor Christus. De nederzetting Oppidum Ubiorum werd toen door de Ubiërs gesticht. Binnen het Romeinse rijk groeide de nederzetting gestaag en al snel was het een van de belangrijkste steden binnen het gebied waar het tegenwoordige Duitsland ligt. Deze rol heeft Keulen nog steeds. De industriële revolutie heeft Keulen veel welvaart gebracht. De enige dip die de stad vrij recent meegemaakt heeft is Tweede Wereldoorlog. Bombardementen hebben Keulen toen vrij zwaar beschadigd. Al decennia geleden is Keulen weer in oude glorie hersteld. Het huidige Keulen is een fraaie stad waar oude wijken en moderne architectuur op mooie wijze hand in hand gaan. Keulen is op cultureel gebied een belangrijk centrum in Duitsland. Bekendheid geniet de stad vooral vanwege de vele kerstmarkten en het carnaval, dat in februari/maart uitbundig en op geheel eigen wijze gevierd wordt.. Goedkope vliegtickets naar Keulen boek je voordelig bij oranjevliegticket.nl.

 

Vergelijk alle goedkope vliegtickets naar Keulen in een handig overzicht

Naar en vanaf Keulen vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen. Bij ons vergelijk je alle goedkope vliegtickets van en naar Keulen in een handig overzicht. Na het invullen van je zoekopdracht krijg je een overzicht van alle airlines die van en naar de stad Keulen vliegen. Je kunt goedkope vliegtickets Keulen boeken met onder andere Lufthansa, KLM, Emirates, Air France, United Airlines, TUI. Vanaf Amsterdam Airport vlieg je voordelig naar meer dan 100 bestemmingen, zoals Sydney, Londen, Lissabon, New York, Valencia, Kos, Madeira, ect.

 

De Dom van Keulen

De Dom van Keulen is de beroemdste kerk van Duitsland en behoort tevens tot de best bezochte kerken ter wereld. De gotische kathedraal heeft een imposant uiterlijk waar eeuwenlang aan is gewerkt. Men is ooit in 1248 begonnen aan de bouw van de dom. Pas in 1880 was men klaar met de bouw, waardoor stijlelementen uit de negentiende eeuw toegepast zijn. De Dom van Keulen is voorzien van twee enorme torens (beide ruim 157 meter hoog). Op het moment dat de kerk klaar was, was het gedurende vier jaar het hoogste bouwwerk ter wereld.

Tegenwoordig is de Dom van Keulen nog steeds een markant bouwwerk in het centrum van de stad. Als je voor de kerk staat zie je hoe immens de kruiskerk is. Vooral de twee torens aan de voorzijde maken veel indruk. Wie de ruim vijfhonderd treden van de noordtoren beklimt die wordt ook nog eens getrakteerd op een geweldig uitzicht over de stad Keulen. Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal goedkope vliegtickets naar Keulen.

 

Overnachten in Keulen

Er zijn hotels in alle soorten en prijsklassen. Meestal zijn de kleinere familiehotels in de kleinere dorpen/stadjes uitstekend van kwaliteit. Vaak zijn ze gecombineerd met een restaurant en zijn het echte familiebedrijven. Ook veel wijnboeren hebben “Gästezimmer” of vakantiewoningen bij hun boerderij. Hier leer je het echte landelijke Duitsland kennen. Boek je eenvoudig goedkope hotel op oranjevliegtickets.nl

Nog wat meer over Oranje Vliegtickets

Dit is waarom mensen Oranje Vliegtickets gebruiken als gratis vergelijker
om goedkope vluchten te zoeken

Boek de beste deals

We zoeken en vergelijken actuele prijzen van meer dan 1200 maatschappijen voor vluchten en hotels. Zo vind je altijd de goedkope vliegtickets naar Keulen en beste reisdeals.

100% prijstransparantie
Hoe vaak je ook zoekt, je zoekacties hebben geen invloed op de prijzen die je vindt. We gebruiken geen cookies om prijzen aan te passen of te verhogen.
Betrouwbaar en gratis
Wij zijn geheel gratis in gebruik – geen verborgen kosten of vergoedingen – en we worden aanbevolen door door vele reisblogs en reistips websites.