Vind goedkope vliegtickets naar
Dresden


Goedkope vliegtickets naar Dresden

Vlieg voordelig naar Dresden

Goedkope vliegtickets naar Dresden

Dresden is de hoofdstad van Saksen, een deelstaat gelegen in het oosten van Duitsland. Wat betreft inwoneraantal is het de derde stad na Berlijn en Leipzig gelegen in het voormalige Duitsland. Dresden heeft meerdere rampen overleeft, waarvan het bombardement in de nacht van 13 op 14 februari 1945 de ergste was. Vijfentwintig duizend doden en tientallen duizenden vernietigde gebouwen waren het resultaat van één van de zwaarste bombardementen die tijdens de Tweede Wereldoorlog heeft plaatsgevonden. Omdat het communistische bewind besloot de getroffen gebouwen na de oorlog helemaal te slopen bleef er maar weinig van het oorspronkelijke Dresden over. Slechts enkele historische gebouwen werden herbouwd zoals de Semperoper en de Zwinger. Na de Duitse hereniging in 1990 is men begonnen met een deels herstel naar het oude barokke beeld zoals dat in Dresden voor de oorlog te zien was. De Frauenkirche werd geheel herbouwd en rondom de kerk verrezen prachtige barokke panden die Dresden de allure van weleer teruggaven. Hoewel een groot deel van de gebouwen in de binnenstad vrij jong zijn, lijken ze oud. De manier waarop men van de binnenstad van Dresden een nieuwe oude stad gemaakt heeft verdient veel respect. Goedkope vliegtickets naar Dresden boek je voordelig bij oranjevliegticket.nl.

 

Vergelijk alle goedkope vliegtickets naar Dresden in een handig overzicht

Naar en vanaf Dresden vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen. Bij ons vergelijk je alle goedkope vliegtickets van en naar Dresden in een handig overzicht. Na het invullen van je zoekopdracht krijg je een overzicht van alle airlines die van en naar de stad Dresden vliegen. Je kunt goedkope vliegtickets Dresden boeken met onder andere Lufthansa, KLM, Emirates, Air France, United Airlines, TUI. Vanaf Amsterdam Airport vlieg je voordelig naar meer dan 100 bestemmingen, zoals Sydney, Londen, Lissabon, New York, Valencia, Kos, Madeira, ect.

 

Stadstour door Dresden

Een leuke manier om Dresden te verkennen is een stadstour per bus. Door Dresden rijden speciaal voor toeristen rode dubbeldekkerbussen. Je kunt met deze busen meerijden volgens het hop on, hop off principe. Je kunt binnen de dag dat je ticket geldig is dus onbeperkt opstappen en uitstappen. In totaal doen de bussen 22 plekken aan. Via een audiosysteem in de bussen wordt uitleg in meerdere talen gegeven over wat er allemaal te zien is. Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal goedkope vliegtickets naar Dresden.

 

Overnachten in Dresden

Er zijn hotels in alle soorten en prijsklassen. Meestal zijn de kleinere familiehotels in de kleinere dorpen/stadjes uitstekend van kwaliteit. Vaak zijn ze gecombineerd met een restaurant en zijn het echte familiebedrijven. Ook veel wijnboeren hebben “Gästezimmer” of vakantiewoningen bij hun boerderij. Hier leer je het echte landelijke Duitsland kennen. Boek je eenvoudig goedkope hotel op oranjevliegtickets.nl

Nog wat meer over Oranje Vliegtickets

Dit is waarom mensen Oranje Vliegtickets gebruiken als gratis vergelijker
om goedkope vluchten te zoeken

Boek de beste deals

We zoeken en vergelijken actuele prijzen van meer dan 1200 maatschappijen voor vluchten en hotels. Zo vind je altijd de goedkope vliegtickets naar Dresden en beste reisdeals.

100% prijstransparantie
Hoe vaak je ook zoekt, je zoekacties hebben geen invloed op de prijzen die je vindt. We gebruiken geen cookies om prijzen aan te passen of te verhogen.
Betrouwbaar en gratis
Wij zijn geheel gratis in gebruik – geen verborgen kosten of vergoedingen – en we worden aanbevolen door door vele reisblogs en reistips websites.