Vind goedkope vliegtickets naar
Bangkok


Vliegtickets Bangkok

Voordelige vluchten naar Bangkok

Vliegtickets Bangkok

Meer dan acht miljoen inwoners op een oppervlakte van pakweg 1500 vierkante kilometer. Dat is de metropool Bangkok, dat zowel economisch, cultureel als politiek als het hart van Thailand gezien mag worden.

Voor toeristen is Bangkok vaak een onderdeel van hun Thailand-vakantie. Zelfs als ze naar een andere bestemming in Thailand reizen, doen ze vaak ook Bangkok aan voor een paar dagen. Er is geen andere plek in Thailand waar zoveel bezienswaardigheden bij elkaar zitten of waar je als backpacker zo goed kunt vertoeven als in Bangkok.

De stad is overigens nog niet zo oud. Pas in de tweede helft van de achttiende eeuw verhuisde de troon van Siam (zo heette Thailand tot 1939) naar de rechteroever van de rivier Mae Nam Chao Phraya. In vrij rap tempo heeft Bangkok zich ontwikkeld tot de metropool die het tegenwoordig is. De toename in het aantal inwoners is de afgelopen decennia vooral gegroeid door het verschil in kansen tussen de grote stad en het platteland. Het dagloon van arbeiders ligt in Bangkok gemiddeld vaak de helft hoger dan op veel andere plekken in Thailand. Dat daar ook hogere kosten tegenover staan voor huisvesting, vervoer en ook levensmiddelen dat maakt de Thai niet uit. In Bangkok is er immers gewoonweg veel meer kans om aan de bak te komen dan op veel andere plekken in het land. Goedkope vliegtickets Bangkok boek je voordelig bij oranjevliegticket.nl.

Vliegen naar Bangkok

Bangkok is uitstekend bereikbaar met het vliegtuig. Vanuit Nederland zijn er meerdere luchtvaartmaatschappijen die, al dan niet met een overstap, van Amsterdam naar Bangkok vliegen. Zo vliegt onze eigen nationale luchtvaartmaatschappij KLM bijvoorbeeld dagelijks rechtstreeks van Schiphol naar Suvarnabhumi International Airport. Dit is de nieuwe internationale luchthaven die sinds de opening in 2006 de lettercode BKK draagt. De heenvlucht neemt ongeveer 11 uur in beslag. Op de terugvlucht wordt er door tegenwind met een iets lagere kruissnelheid gevlogen. Je doet er dan één tot twee uur langer over om thuis te komen.

Een veelgebruikte luchtvaartmaatschappij om mee naar Bangkok te vliegen is Emirates. Je vliegt dan eerst met een comfortabele Airbus A380 naar Dubai, dat halverwege de route ligt. Na een overstap vlieg je door naar Bangkok. Vaak liggen de prijzen bij Emirates vrij gunstig.

Bangkok is ook uitstekend bereikbaar vanuit andere bestemming in Thailand en vanuit omringende Aziatische landen. De vluchtfrequentie naar en van sommige bestemmingen zoals Phuket en Koh Samui is enorm hoog. Vlieg je met een lowbudget maatschappij? Dan is er er redelijke kans dat je op de oude luchthaven Don Mueang International Airport landt. Die is nog steeds in gebruik. Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal goedkope vliegtickets Bangkok.

 

Vergelijk alle goedkope vliegtickets Bangkok in een handig overzicht

Naar en vanaf Bangkok vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen. Bij ons vergelijk je alle goedkope vliegtickets van en naar Bangkok in een handig overzicht. Na het invullen van je zoekopdracht krijg je een overzicht van alle airlines die van en naar de stad Bangkok vliegen. Je kunt goedkope vliegtickets Bangkok boeken met onder andere Je kunt onder andere vliegtickets Bangkok boeken met KLM, Lufthansa, Swiss, Turkish Airlines en EVA Air.

 

Goedkope vliegtickets combineren met Hotel boeken

De Oranje Vliegtickets reisexperts houden ervan om het perfecte hotel voor je uit te zoeken. Zo kunnen we een hele reeks hotels voor je regelen zodat je tijdens je roadtrip elke dag opnieuw een fijne slaapplaats hebt, maar evengoed enkele nachtjes hotel voor je boeken wanneer jij op citytrip gaat. Hou je van charmante pensionnetjes of ga jij eerder voor het meest fancy hotel in town? Kies je een budgetoptie, of absolute luxe? Wat je voorkeur ook is, we zoeken voor de beste accommodatie. Ruime keuze uit alle types hotels: budgethotels, ketenhotels, vliegveldhotels, snelweghotels, onafhankelijke accomodaties, kleine familiehotels, designerhotels. Goedkope vliegtickets naar en goedkope hotel boek je eenvoudig op oranjevliegtickets.nl

 

Huurwagen boeken in Bangkok

Reizen met een huurwagen is net zo makkelijk als er eentje reserveren. Kies je data en locatie en boek eenvoudig je huurwagen via onze betrouwbare partner Sunny Cars. Met een ruim aanbod aan wagens in 120 landen en op 8.000 locaties vind je vast de perfecte ride. Je reist 100% zorgeloos, want je huurwagen is all-in en er zijn nooit extra kosten ter plaatse. Zo kan jij je volledig concentreren op je roadtrip!

Nog wat meer over Oranje Vliegtickets

Dit is waarom mensen Oranje Vliegtickets gebruiken als gratis vergelijker
om goedkope vluchten te zoeken

Boek de beste deals

We zoeken en vergelijken actuele prijzen van meer dan 1200 maatschapijen voor vluchten en hotels. Zo vind je altijd de goedkoopste vliegtickets Bangkok en beste reisdeals.

100% prijstransparantie
Hoe vaak je ook zoekt, je zoekacties hebben geen invloed op de prijzen die je vindt. We gebruiken geen cookies om prijzen aan te passen of te verhogen.
Betrouwbaar en gratis
Wij zijn geheel gratis in gebruik – geen verborgen kosten of vergoedingen – en we worden aanbevolen door door vele reisblogs en reistips websites.